29 Şubat 2012 Çarşamba

ponpon kolye yaptım

http://honestlywtf.com/diy/diy-pom-pom-necklace adlı siteyi gezerken gördüğüm turuncu ve pembe renkli aşağıdaki kolyeye bayılmıştım.


Ben de denemek istedim ve bazı değişikliklerle turkuaz-kahve uyumuyla aşağıdaki kolye ortaya çıktı. nasıl sizce başarılı mı?



.

28 Şubat 2012 Salı

İNDİRİM GANİMETLERİ-1

Forum mağazaları gezilirken kotonda pudra rengi yakası dantel detaylı bu bluza vuruldum tabi fiyatına bakınca da hiç kaçırmadım.Fiyatı etikette de görüldüğü gibi 12.90 TL.


Ardından mudo yine her zamanki gibi ziyaret edildi.veee bu iki kemer alındı.
Kırmızı olan %100 deri M beden olmasına rağmen renginden dolayı vazgeçilmedi.Fiyat 9.90 TL
Siyah olanın kurdele kısmı keçe üzeri altın rengi zımbalı. Fiyat 14.90 TL

27 Şubat 2012 Pazartesi

Ağlayan bebeğe yeni ciciler.

kızıma hediye gelen bebeğimizin kıyafetleri küçüktü ve kirlenip yıkadığımızda bebek kıyafetsiz kalıyordu. evdeki kumaşlardan hemen anneannemiz bebeğe bir kıyafet dikiverdi.


bebeğin yanındaki minik ayaklar da güneş'imin :))

23 Şubat 2012 Perşembe

Emma Bombeck Kanserden Ölmeden hemen önce şunları yazmış..

‎"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben... olmadığım zaman her şey kötüye gidecek diye düşünmezdim..
Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer, şömineyi yakmak isteyen birisi olduğunda ona engel olmazdım.. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..
Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..
Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..
Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için Allah'a şükredin..
Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her gününüzü değerlendirirsiniz.."

9 Şubat 2012 Perşembe

Acı kahve- turkuaz


Oturma odam acı kahve renkli. Ben de her zaman kahve-turkuaz yada kahve-turuncu uyumunu sevmişimdir. Bu neden le kahve -turkuaz uyumunu seçtim ve uzun zaman önce ilk yastıklarla başladım. 



Salı pazarındaki parça kumaş satan tezgahları gezerken bu mercan desenli mükemmel kumaşı buldum. Parlamasına vuruldum.



Onları yastık yaptım ama duvar için tablo bulamamıştım beni cezbeden.Ta ki yılbaşı için olan Dore 'nin kataloğundaki bu kanvas tabloları görünceye kadar duvarım bomboştu. Şimdiki uyum işte aynen resimdeki gibi:))


Sehpa üzerine de babaannemin yaptığı kahverengi, kenarları mekik oyası olan örtüyü serdim. 
     

       

8 Şubat 2012 Çarşamba

Yenileme-6

           Evde takılara koyacak bir düzenli yer bulamamıştım. Hangi dolaba , hangi çekmeceye koyduysam benim küçük cadı güneş'im bulup çıkarıyordu.


          Her yerden takı küpe kolye vs. toplamaktan yılan bendeniz aklına koydum. 3  kollu havlu asacağı aldım. Sevgili kocama  yatak odasına bir köşeye taktırdım. Kollardan birine yüzükleri bir kola küpeleri diğerine de kolyeleri takarak düzen oluşturdum. 


         Ama bu durumdan memnun olmayan küçük kızımı uzaktan onlara bakarken yakaladım. Sanırım ele geçirmek için hain planlar yapıyor:)) 


6 Şubat 2012 Pazartesi

Yenileme-5

Geçtiğimiz yaz yapılan tadilat sonrası banyo ve küçük tuvalet birleştirilmişti. tuvalet kapısı kaldırılıp duvar örülünce o duvar bana hep boş geldi. duvar alçı olmadığı için sticker de yapıştıramamıştım. ben de kendi duvarımı boyamaya karar verdim. su bazlı iç cephe boyası aldım siyah renkli. duvarın kendi rengi olan kum beji ile karıştırıp bu küllü gri gibi tonu buldum. ve duvarımı sulu boya fırçasıyla üşenmedim boyadım. modeli de daha önce yatak odası takımlarıma yapıştırdığım bahar dalından çizdim.



Sonraki gün de kırtasiyeden tüp şeklindeki sıvı simli yapıştırıcılardan alıp desenin üzerine parmak yardımıyla sürdüm. ışıkta pırıl pırıl parlıyor artık duvarım. Bir de bu resimde görülen kelebekleri aldım . Kendinden yapışkanlı ve 3 boyutlu kelebekler harika oldu.

5 Şubat 2012 Pazar

Yenileme-4

Evimin duvarları alçı olmadığı için çok sevdiğim sticker olaylarını mobilyalarda gerçekleştirdim. Yatak odası takımını aldığım bahar dalı deseniyle renklendirdim. Perdelere de uymuş ama benim çiçeklerimin rengi...


4 Şubat 2012 Cumartesi

Yenileme-3


Üniversite son sınıfta aldığım Mango Su yeşili hırka yenilenmek istiyorum dedi ben de başka bir malzeme için almaya gittiğim tuhafiyede gözüme takılıp aldığım gül şekli verilmiş metre ile satılan tülü kestim biçtim ve hırkanın yakasına el dikişi ile diktim.

Buyrun bakalım hırkama:)



2 Şubat 2012 Perşembe

Fırsatlar dünyasına benimle adım atın...

 Bu davetiyelerle sizin için aralanan özel fırsatlar dünyasına adımınızı atabilirsiniz.

Sizi neler mi bekliyor olacak?

Tanınmış markaların yüzde 90'e varan indirimlerle sunulan ürünleri, hediye çekleri, limangırlar ve daha neler neler...

Oturduğunuz yerden sadece tek "tık"la dünya modasının takibinde olun, seçimlerinizle önce kendinizi sonra yakınlarınızı mutlu edin.
Buyrun size özel davetiyeler....










------------------------------------------------------------------------------------------------------------




 

Nasıl alacaksınız?

Gezintiniz sonunda tam size göre birşey bulduysanız ve bu ürünü nasıl alacağım diyorsanız herşey çok basit:))
hemen satamant@hotmail.com yada satamant@gmail.com adresine seçtiğiniz ürünü belirten bir mail atıyorsunuz. Ardındanvereceğim hesap numarasına ödeme yapıyorsunuz, para hesabıma geçtiğinde kargonuzu gönderiyorum.
Ya da gittigidiyor'da sizin için özel satış açıyorum. Gitti gidiyor satışlar üzerinden komisyon aldığı için ödemeniz gereken miktar değişiyor. Siz ödemeyi yapar yapmaz ürünü size doğru uçuruyorum:). Kargoyu teslim aldığınızda onay veriyorsunuz, ben de paramı alıyorum :)

ÖNEMLİ NOT: Kargonuzu hergün aras kargo ile yollayabilirim. PTT kargoyla göndermemi istiyorsanız kargo ücretini de ödemeye dahil etmek zorundayız çünkü alıcı ödemeli kargo almıyorlar. Haftada 1 kez PTT ye gitme olanağım var.Bunu da hatırlatmış olayım.
Evet şekerler, bekliyorum mailleri. herkese uygun bir ürün vardır mutlaka....