19 Haziran 2011 Pazar

PUANTİYE ÇEKİLİŞİ...

yeni keşfettiğim blogcu arkadaşımın NURJAN 'ın süper bir çekilişi var. üstelik el emeği göz nuru....hemen bir bakın derim.

Yukarıda görmüş olduğunuz tasarımı ve dikimi kendisine ait olan bu cici bluz 38-40 bedene uygun fakat 36 bedenlerde kemer ile kullanabilirmişiz, sbz izleyicilerimden birinin olmak için can atıyormuş:)Yapmanız gereken  şeyleri aşağıda sıraladım herkese bol şans diliyorum...
Öncelikle izleyicisi olmalısınız.Blogunuz da, eğer blogunuz yoksa facebook dan çekilişi duyurmalısınız.

 postun altına isim bilgileriniz ve mailinizi yorum bırakmalısınız.

Son olarak ta bu bluzu nasıl kombin yapacağınızı da yoruma eklemeniz gerek. Çekilişi random.org üzerinden yapılacakmış, 27 Haziran Pazartesi günü son bulacak.Kazanan 28 Haziran Salı günü açıklanacak

AYAKKABI ÇEKİLİŞİ YENİDEN !!

Sevgili modavesaire bloğunun sahibi arkadaşım çekilişini yinelemek zorunda kalmış ve bize bir şans doğmuş.
iyi de olmuş yani:)) 



SON GÜN 21 HAZİRAN SALI. 20.00

Çekilişe katılmak için şartlar hiç de zor değil,
izleyicisi olmanız ve varsa blogunuzda bahsetmeniz yeterli

 yazısına da  yorum yazmayı unutmayın tabii:))





 

Nasıl alacaksınız?

Gezintiniz sonunda tam size göre birşey bulduysanız ve bu ürünü nasıl alacağım diyorsanız herşey çok basit:))
hemen satamant@hotmail.com yada satamant@gmail.com adresine seçtiğiniz ürünü belirten bir mail atıyorsunuz. Ardındanvereceğim hesap numarasına ödeme yapıyorsunuz, para hesabıma geçtiğinde kargonuzu gönderiyorum.
Ya da gittigidiyor'da sizin için özel satış açıyorum. Gitti gidiyor satışlar üzerinden komisyon aldığı için ödemeniz gereken miktar değişiyor. Siz ödemeyi yapar yapmaz ürünü size doğru uçuruyorum:). Kargoyu teslim aldığınızda onay veriyorsunuz, ben de paramı alıyorum :)

ÖNEMLİ NOT: Kargonuzu hergün aras kargo ile yollayabilirim. PTT kargoyla göndermemi istiyorsanız kargo ücretini de ödemeye dahil etmek zorundayız çünkü alıcı ödemeli kargo almıyorlar. Haftada 1 kez PTT ye gitme olanağım var.Bunu da hatırlatmış olayım.
Evet şekerler, bekliyorum mailleri. herkese uygun bir ürün vardır mutlaka....